Portretten voor NK Poetry Slam-finale 2019

Posted on feb 5, 2019 in Portretten en (half)karikaturen

Afgelopen zaterdag was de NK Poetry Slam-finale in TivoliVredenburg, Utrecht. Ik mocht er de geprojecteerde portretten voor leveren, die de volgende dag het Jeugdjournaal gehaald bleken te hebben (op de achtergrond, ik verbeeld me niets). Alle acht finalisten kregen een tweekleurige (zwart en roze) risoprint van het portret mee naar huis, gedrukt door Tosam in Utrecht.

8 Glenn Markesteijn_Martien Bos_groot 7 Martje Weijers door Martien Bos 6 Bowie Redman Barbiers 5 Richard_Nobbe_door_Martien_Bos_voor_NKPoetrySlam 4 Dagmer Dimer Koolwijk door Martien Bos 3 Maxime Garcia Diaz_door_Martien_Bos_voor_NKPoetrySlam 2 Anne_van_Winkelhof door Martien Bos 1 Abdul Broekema_Martien Bos
De risoprints zien er in het echt veel indrukwekkender uit, maar hier een indruk over de opzet:

A3rn A3mgd A3