14 mrt 2017

Tot eind april 2017 werk te zien in Buutvrij, Tilburg

Posted in exhibition
Tot eind april 2017 werk te zien in Buutvrij, Tilburg

Nog ruim zes weken te zien in Tilburg, op loopafstand van het station, in het aangename koffiecafé Buutvrij. Zes schrijversportretten, enkele originelen en prints van in opdracht gemaakte illustraties en enkele prints van vrij werk. Alles is te koop – informeer aan de bar of stuur me een bericht. ~ Martien

22 okt 2015

Groepsexpositie!

Posted in exhibition
Groepsexpositie!

Aanstaande zaterdag, 24 oktober 2015, doe ik mee met een groepsexpositie in Galerie Lokaal WV 15 (zie voor details: https://www.facebook.com/events/1076353312376980/). Ik heb vier nieuwe tekeningen (of ‘schilderijen’) ingeleverd bij de galerie. Ben je net zo benieuwd als ik hoeveel er uiteindelijk aan de witgekalkte muren terechtkomen, kom dan even kijken bij de opening, of later, dat kan ook.

21 jul 2015

Expositie in Turnhout

Expositie in Turnhout

Al weer een maand geleden, maar toch vermeldenswaardig: kort na mijn publicatie van mijn korte verhaal ‘Kermis’ in het online stripmagazine Stroke, werd ik uitgenodigd om de originele (analoge) pagina’s te publiceren in Turnhout. De expositie True Originals Mooi liet mooi zien hoe anders iedereen te werk gaat.

11 mei 2015

Expositie in Amsterdam

Posted in exhibition
Expositie in Amsterdam

Vanaf afgelopen zaterdag is er werk van me te zien in Galerie Lokaal WV15, samen met het werk van vijf andere tekenaars. We tekenen gedurende de twee weken dat de expositie loopt door over de muren, en wellicht ontstaat er ook groepswerk. ‘Wellicht’? Uiteraard! Kom op vrijdag, zaterdag of zondag kijken, of maak een afspraak met de galerie.